Ömer Seyfettin İlkokulu

Vizyon: 0Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda çalışarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,çağdaş ve güçlü bir Türkiye yaratma sevdalısı,akılcı düşünebilen,ezberci olmayan,yaratıcı bireyler yetiştirerek her yıl Türkiye’nin,Atatürk’ün de hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmesi için varını yoğunu harcayacak bireyleri bir üst öğretim kurumlarına güven ve kıvançla iletmeyi okulumuz kendisine vizyon olarak belirlemiştir.

Misyon: 0Biz; öğrenci,veli ve öğretmenleriyle bir aileyiz ve bir aile olarak birlikte sorunlarımızı çözerek en iyiyi ve en güzeli sadece kendimiz için değil çağdaş bir Türkiye ve yaşanılası bir gelecek için arayan;bunu da çağdaş,yaratıcı ve yerinde saymayan,sürekli gelişen ve Atatürkçü düşünceyle ileriyi görüp ayakları yere sağlam basan bir eğitimle başarmayı kendimize misyon ediniyoruz.

Lojman: 9 -
Sportif Etkinlikler: